Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maria Grapini: “SCHIMBAREA ARE NEVOIE DE PATRU PILONI!”

“Mai sunt putine zile pana cand romanii vor alege pentru inca patru ani administrațiile locale. Este uluitor sa constați cum oamenilor le este frica de actualii primari, deși, ei cetățenii au arma in mâna: votul, prin care ii pot schimba!


Este uluitor sa constați ca,dupa 26 de ani, sunt romani care isi tranzacționează viața lor si a copiilor! Mergând sa văd un pod impracticabil de cca. 20 de ani, intr-un sat din TIMIS, oamenii care au mers sa mi-l arate mi-au spus: “Oamenii nu sunt uniți. Desi primarul de 16 ani ales nu a fost in stare sa-l repare si nu a facut multe alte lucruri, oamenii, in majoritatea lor, daca primesc “ceva” in campanie,vor vota tot cu el!”

Pot da inca multe alte exemple!
Ca sa schimbam lucrurile,avem nevoie de patru piloni:HOTARARE,EFORT,TIMP si UNITATE. In Iunie este momentul sa fim uniți! Sa fim hotărați! Sa facem efortul sa convingem pe cei care nu au destule informații, ca trebuie sa mergem la vot si trebuie sa alegem candidatul cel mai bun profesional si moral.

Altfel putem aștepta schimbarea mult si bine!

Cred ca neimplicarea elitelor, care se multumesc sa critice si sa ne dea lecții teoretice, a facut sa se extindă RAUL. Elitele, din punctul meu de veder, sunt cele mai vinovate! Nu este suficient sa stii tu, sa înțelegi tu si sa te retragi in turnul de fildeș, sa privești de sus si sa faci analize! Educația superioară, cultura trebuie sa se manifeste si in civism. Neimplicarea celor buni,lasă locul celor rai!

Sa nu ratam inca patru ani!”

Maria Grapini.